Сметаново суфле
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2020 Паят е страхотен, аз го направих с боровинки, ябълки и ягоди. Единствено следващият път ще сложа по-малко захар, доста сладък стана :)
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2018 Направих пая с пълнозърнесто брашно, пресни боровинки и с 20гр по-малко захар. Стана превъзходен !
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2018 Страхотен пай,!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Аз не сложих лимонова кора, така че е от нещо друго ;)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2017 Мариела, горчивият вкус може да се дължи на лимоновата кора, която нагарча, когато се стърже от бялата част на кората или когато кората просто е по-горчива. Заради отделилата се течност, следващият път може да сложиш повече нишесте.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...