Шоколадови блокчета с плодове и ядки
Лора и Стоян
|
193. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2022 Класика. Чудесна торта.
|
192. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2021 Стана уникално вкусна благидаря ви
|
191. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2020 Получи се чудесна торта
|
190. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2020 Здравейте, Светослава! Тортата не става суха, не е нужно да топите бисквитите. Поздрави от нас!
|
189. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2020 Дали ще е добре да се натопят бисквитите в мляко или в кафе, за да не стане суха?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...